Halsnæs Klassisk Motorklub er en klub for klassiske køretøjer, som er 25 år gamle eller ældre.

Formålet er at samles om interessen for de klassiske biler, motorcykler og knallerter.

 

Om sommeren mødes vi hver mandag aften mellem Kl 18,00 og 20,00 på STARKS parkeringsplads i Frederiksværk , adressen er KA Larssensgade 7.

I vinterperioden mødes vi på adressen: Krudtværksalleen 15 B, hvor vi mødes 2 gange op måneden.

Har dette din interesse er du velkommen til at kontakte en af nedenstående personer:

Formand : Jørgen Risholt tel. 61284866

mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Eller kasserer: Annette Nielsen tel. 28180195

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2022 - Aktiviterer

Hej medlemmer

Så har vi datoer på nogle af sommerens aktiviteter i 2022.

Søndag den 27 Marts: tur til Haaning Collection. Detaljer og tilmelding senest d. 20 marts. Kontakt H-P: tel 2623 3748 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mandag den 25 april starter vi op på Stark fra kl. 18,00 til 20,00

Torsdag den 5 maj Classic Car House inviterer til coffeè , cars og hygge på Klampenborg vædeløbsbane  Se mere her: Classic Car House

Lørdag den 7 maj  klokken 10. Krudtværksmarked. Vi viser vores klenodier frem.

Klubben byder traditionen tro på  pølser med tilbehør, der er også kaffe på kanden så langt det rækker. Øvrige drikkevarer er selvforsyning.

Søndag den 5 juni, Grundlovsdag : Vi er inviteret til at deltage i grundlovs festlighederne ved Gjethuset fra kl. 10,00 til 15,00 mere herom senere

Lørdag den 4-mandag den 6 juni Klubben har tilmeldt sig med en stand på TimeWinder, vi håber at få den samme plads  som de 2 foregående events.

Lørdag den 4-mandag den 6 juni  Kør en tur til Græsted til Græsted Veterantræf.

Onsdag den 8 juni klokken 14. Plejehjems besøg på Arresøparken. Vi viser vores køretøjer frem og tilbyder en lille tur for beboerne. Så mød op , dette arrangement er populært både for beboerne og også for vores medlemmer.

Søndag den12 Juni: Gavnø AutoJumble.Tilmelding senest d. 30 Maj på deres hjemmeside.

Søndag den 3 Juli kører vi den årlige sommertur, og den går til ? Sporvejsmuseet Skjoldnæsholm. Der skal nok komme nærmere info.

Der er også planlagt en knallert tur op langs Nordkysten til Gilleleje. Dato kommer senere

Det var foreløbig et lille udpluk af aktiviteter, men – men der er helt sikkert meget mere at køre til, så hvis du ikke har nok, så søg på nettet.

Mvh H-P

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

7 maj 2022 var vi rigtig mange, der havde en god dag på Krudtværksfestival.

Jørgen grillede pølser, Svend blev udnævnt til bager-Svend, og Billy Cross gav et nummer. Vi var rigtig mange, der havde en hyggelig dag.

 

Torsdag d. 3/6 2021 kl. 14,00 besøgte vi Arresøparken´s  plejehjem, hvor vi viste vores køretøjer frem, og tilbød beboerne en kort køretur.

Vi fik givet beboerne en god dag i det dejlige vejr. Vores biler blev beundret, og der blev kørt ture. H-P's motorcykel var det store hit. Der var rift om pladsen i sidevognen. Den er ikke med på billedet, fordi den selvfølgelig var ude at køre.

Fredag den 25 juni viste vi vores køretøjer frem i nogle timer ved det gamle tinghus i Fr.værk. Vi sluttede af med at køre til Sonnerup, hvor Jørgen var grill master.

Vi var mere end 30 biler på den grønne plads på Arrenæs.

Billedet her er fra klubbens skovtur til Selsø Slot 4 juli 2021

Tilbage til forsiden