Halsnæs Klassisk Motorklub er en klub for klassiske køretøjer, som er 25 år gamle eller ældre.

Formålet er at samles om interessen for de klassiske biler, motorcykler og knallerter.

 

Om sommeren mødes vi hver mandag aften mellem Kl 18,00 og 20,00 på STARKS parkeringsplads i Frederiksværk , adressen er KA Larssensgade 7.

I vinterperioden mødes vi på adressen: Krudtværksalleen 15 B, hvor vi mødes 2 gange op måneden.

Har dette din interesse er du velkommen til at kontakte en af nedenstående personer:

Formand : Jørgen Risholt tel. 61284866

mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Eller kasserer: Annette Nielsen tel. 28180195

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2022 - Aktiviterer

Søndag d. 7 august kl. 10.30 ved STARK. Halsnæsløbet. Vi starter fra P pladsen ved STARK og kører en lille tur rundt i kommunen. Start med 30 sekunders mellemrum og med et  indlagt konkurrence nivau, vi slutter af ved koloni haverne i Brederød, hvor formanden har opsat sin grill og serverer pølser, der vil også være et lille musikalsk indslag.

Torsdag d. 11 august kl. 14.00: Humlehaven plejecenter har henvendt sig, og vil gerne have os på besøg et par timer,  hvor beboerne kan nyde vores fine køretøjer, og måske en lille tur. Der er kommet ny en aktivitetsmedarbejder, så vi håber, at der er en større tilslutning fra beboernes side, og også fra klubbens medlemmer. Mød gerne talstærkt op, det har været lidt sløjt de senere år.

Fredag d. 12 august klokken ca 17: White Night Liseleje. Vi mødes på P pladsen på Lindebjergvej i Melby og kører samlet til Liseleje, hvor vi som sædvanlig parkerer i skoven overfor Lisestuen.

Traditionen er at vi beværtes med sandwich og lidt at drikke i løbet af aftenen.

Søndag d. 14 august KL 10.30 Knallert tur. Kun for medlemmer af HKM. Start kl. 10,30 fra Krudtværksalleen 15B (det gamle klubhus) vi kører til Tisvilde, efter en lille pause videre til Udsholt hos Poul Jørgensen, hvor klubben byder på pølse med tilbehør. Derefter ad små ”luskede” veje tilbage til Fr-værk. Turen er på ca. 60 km.  Tilmelding til Bent mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Tel. 6056 5587

Lørdag den 20 august kl.12.00:  Frederiksværk motorbådsklub arranger ”åben hus” vi er inviteret til at udstille vores vognpark. Der er jazz musik, og der kan købes drikkevarer og pølser.

Dette er foreløbig hvad der er på tegnebrættet, men så er sommeren også godt besat.

Mvh H-P

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

7 maj 2022 var vi rigtig mange, der havde en god dag på Krudtværksfestival.

Jørgen grillede pølser, Svend blev udnævnt til bager-Svend, og Billy Cross gav et nummer. Vi var rigtig mange, der havde en hyggelig dag.

 

Torsdag d. 3/6 2021 kl. 14,00 besøgte vi Arresøparken´s  plejehjem, hvor vi viste vores køretøjer frem, og tilbød beboerne en kort køretur.

Vi fik givet beboerne en god dag i det dejlige vejr. Vores biler blev beundret, og der blev kørt ture. H-P's motorcykel var det store hit. Der var rift om pladsen i sidevognen. Den er ikke med på billedet, fordi den selvfølgelig var ude at køre.

Fredag den 25 juni viste vi vores køretøjer frem i nogle timer ved det gamle tinghus i Fr.værk. Vi sluttede af med at køre til Sonnerup, hvor Jørgen var grill master.

Vi var mere end 30 biler på den grønne plads på Arrenæs.

Billedet her er fra klubbens skovtur til Selsø Slot 4 juli 2021

Tilbage til forsiden