Jeg hedder Torben Frederiksen, og jeg er p.t 67 år (maj 2021)

Min passion for NSU TT stammer tilbage fra min ungdom, hvor jeg var vildt fascineret af Leif Pedersen og hans bedrifter. Jeg havde også opfanget, hvad Flemming Hjersted aka Kalechesmeden udrettede i rally og manøvreprøver i en Geminiblå 1200TT. Og Aage Mathiesen på jordbane ikke at forglemme.

Billedet her under viser "Leif Pedersens NSU TT" på forårsmessen i Fredericia april 2016. Jeg mødte mesteren og fik trykket hans hånd. Det var stort for mig at stå ansigt til ansigt med to af min ungdoms helte, Leif P og bilen.

Efterfølgende har jeg fundet ud af, at den utroligt fine bil på billedet vist ikke var den, jeg faldt i svime over. Men det vidste jeg jo ikke den gang.

Jeg måtte bare eje sådan en bil - og det kom jeg til. Mon ikke!!! Og den var Geminiblå. Se bare nedenfor. Det gulnede billede er fra efteråret 1975 på en af de dage, bilen åbenbart var køreklar. Den var nok en anelse 'ustabil' efter en hård start på livet.

Den burde have skræmt mig fra nogensinde at ville have en NSU TT igen, men siden juni 2019 har der holdt en ude i min nybyggede garage. Den garage der var et krav fra forsikringen.

Den 'nye' er ikke født som 1200TT, det er en ombygget 1000C, og hvad det førte mig ud i, kan man læse i menuen "Hvor svært kan det være" - Det er ikke nemt at ville være lovlydig.

Kendere vil bemærke, den delte kofanger og tværlisten på fronten ikke er originalt TT, men det er et bevidst valg. Jeg synes ganske enkelt, det klæder bilen. Tilbage til forsiden