Opdateret kalender for Kampf der Zwerge

 

Opdateret 11 december 2021

 

Nu om dage deltager Team Haase Mortorsport først og fremmest i klassisk motorsport. Internationalt er det primært NSU Trophy, Kampf der Zwerge i Tyskland, Belgien og Holland.

Men i det kommende år er det også planen at prøve kræfter med Bergrennen i Tyskland, bl.a i Osnabrück. Det glæder teamet sig til, og det kan alle i følgere også godt gøre.

 

Vi skal lige have et kort blik tilbage til perioden 1983-1988, hvor Henrik deltog i Autospeedway i Holland, Belgien og Tyskland. Dengang selvfølgelig også i NSU.

Det gjorde han med stor succes, hvilket resulterede i en del pokaler, flag og andre ting.

Alt det er doneret til et motorsportsmuseum i Venlo, der drives af den gode ven Patrick Huisman. http://autospeedwayonline.nl

Her ser i bilen, Henrik kørte i.

 

I autospeedway dengang var reglerne, at de hurtigste startede bagerst, og hvis man ser på billedet her, kan man tydeligt se, at Henrik er placeret i sidste startrække.  Det siger noget om konkurrenceevnen.

 

Ikke desto mindre fejrede han mange triumfer også dengang.

 

Næste billede leder nærmest tankerne hen på nutidens Formel 1, hvor man lige hurtigt skifter en næse på bilerne. Læg mærke til, at NSU’ens komplette fiberfront er afmonteret og ligger ved siden af bilen. Det var vist ikke set før.”

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opdateret 28 november 2021

Der sker ikke det store på denne tid af året, men vi kan da vise fotos fra forskellige tidligere løb rundt omkring i Danmark, Norge og Sverige.

Billederne takker vi Peter Elling Jordt for.

Vi kan jo lige starte med et godt minde.

Her kommer en samling af nogle af Peter Elling Jordts fotos:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opdateret 11 november 2021

Der er kommet en foreløbig kalender for Kampf der Zwerge 2022, og så har folkene bag sendt en venlig hilsen til os og alle jer fans af klassisk race. Kalenderen kan i se under hilsenen.

Hilsenen kommer fra Thorsten Babon, Annette Barbon og Rika Hochkepple. STOR respekt til dem for virkelig at være ildsjæle, der trækker læsset.

Hej alle sammen,

det har taget længere tid i år, og det har også været relativt vanskeligt, indtil alle - næsten alle - datoer for vores nye sæson 2022 kunne aftales. Vedlagt finder du nu den foreløbige tidsplan for sæsonen 2022 for Kampf der Zwerge.

Jeg vil gerne kort nævne et par begivenheder. Vores sæsonstart finder traditionelt sted i Hockenheim ved byens pris i Stuttgart. Så længe vores meget værdsatte Heinz Weber fortsætter med at afholde dette arrangement, vil vi være til stede med Kampf der Zwerge. Næste år vil vi tilføje endnu en begivenhed til Heinz Webers program fra den 29.-30. juli, nemlig Porsche Days på Hockenheimring. Dette bliver et 2-dages arrangement, hvor vi vil afholde vores pointgivende løb. Desværre kunne vi ikke optage Preis der Stadt Magdeburg i Oschersleben i vores kalender, da afstanden til vores løb på Nürburgring Classic er for kort.

Nürburgring Classic bliver en særlig begivenhed for os næste år. For 30 år siden - i 1992 blev vores samfund for første gang kaldt dværgenes kamp i programmet ved denne begivenhed. I mere end 30 år har vores løbsserie været kendt og værdsat af alle inden for motorsport under dette navn. I anledning af vores jubilæum har vi indgået nogle aftaler med arrangøren, som vil være til gavn for jer, f.eks. telte, hvor vi kan præsentere os selv som en serie. Vi skal tilbringe weekenden på Nürburgring Classic sammen med vores venner fra vores partnerserie ADAC Haigo Historic Cup. Der vil være 2 fælles kvalifikationssessioner og i alt 4 løb - 2x Kampf der Zwerge og 2x Haigo - ved arrangementet. Desuden venter der en overraskelse fredag aften for at fejre vores jubilæum.

I midten af juni tager vi efter lang tid igen til Assen til Racing Days Assen, som arrangeres af RSG Hamburg. Her venter os en topbane med en fantastisk og frem for alt meget ren paddock og en super venlig organisation.

I juli er der som allerede nævnt Porsche Days Hockenheim. I juli har vi også to muligheder mere: Historic Grand Prix Zolder og Historic Grand Prix Zandvoort. Begge datoer er stadig meget vanskelige i øjeblikket, og det er endnu ikke til at forudse, om vi får mulighed for at deltage i en af disse datoer.
 
I august var Youngtimer Festival Spa faktisk på programmet. Men da Circuit Spa har hævet banepriserne så meget, kan og vil vi ikke pålægge dig denne enorme prisstigning.

I september vil vi tilføje et nyt kredsløb til vores kalender. Vi starter med slaget om dværgene for første gang på Laustizring.

Ved slutningen af jubilæumsåret er der som sædvanlig RGB-sæsonafslutning - naturligvis igen med vores sæsonafslutningsfest.

Mvh

Thorsten, Annette, Rika.

 

Kalenderen ser indtil videre således ud, og i får den både på tysk og engelsk.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Opdateret 2 november 2021

Lørdag den 23 oktober var jeg på Veteranbil og stumpemarked i Fredericia efter 2 års Coronapause. Det var som sædvanlig med Frederiks bus med start på Amager, og der var mange kendte ansigter.

Markedet var godt, men alligevel ikke helt oppe på det niveau vi har været vant til. Antal besøgende var der bestemt ikke noget i vejen med.

De fleste faste deltagere var der, også NSU Club Danmark, hvor det hele lignede sig selv. Og så alligevel ikke helt, for Haase Motorsport havde sneget sig ind på standen.

Teamet hedder også Team TT Nordic, men det var nu ikke en TT eller en klassisk NSU i det hele taget, der havde fundet plads på standen.  Det var en Thurner RS

Bilen er ejet af Haase Motorsports ubetinget mest erfarne kører, Stig Thorup, og det er den eneste indregistrerede af sin art i Danmark. Stig har faktisk en mere.

Hvis i ikke kender til Thurner, er det ikke så sært, for den blev kun produceret fra 1968-74 i ganske få eksemplarer. Nogen siger 106, andre 121. Hvor mange af dem, der er tilbage, er det ikke muligt at finde ud af.

Bilen her har Stig selv bygget op i 1972, og den er en del af Haase Motorsport, så selvfølgelig er der brugt meget af den NSU-ekspertise, teamet besidder, til at optimere og justere. Thurner RS er i alt væsentligt baseret på NSU. Undervognen er en afkortet 1200C, og motoren er baseret på NSU TT. Der findes en model RS-R med indsprøjtningsmotor. Den udvikler ca 135HK, men Haase Motorsport har selvfølgelig været i stand til at få Stigs Thurner RS til at yde op mod 150HK.

Og bilen er ikke kun noget, Stig viser frem på diverse messer og shows.

Han planlægger at køre Bergrennen udvalgte steder i Tyskland og også Hill Climb rundt om i Danmark.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opdateret 8 oktober 2021

I skal ikke snydes for fotos fra Nürburgring. Mange af dem kan vi i høj grad takke vores super fotograf Kristel for.

Og selvfølgelig vores nærmest faste team-fotograf Rudi Lambrecht fra Belgien. STOR tak til begge, Vielen Dank, Thank You very much, Merci beaucoup smile

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opdateret 3 oktober 2021

Man kan vist beskrive løbene meget rammende med et enkelt ord. "Antiklimaks!"

Her kan i med Haases egne ord se, hvordan han opfattede forløbet.

Hvad gik galt 🤔

Efter en fantastisk kvalifikation gik alt galt. I øsende regn ramte jeg en oliepøl på vej til posion 3 i en kurve. Med 180 kmt kørte jeg af og måtte udgå.

Jeg kunne faktisk godt have fortsat men vidste ikke, hvor meget skade der var sket 😊

Næste heat måtte jeg så starte sidst som nr 50 😬. Efter 3 omgange lå jeg ca nr 20 men måtte udgå med teknisk defekt👎💪

Trods alt en god weekend på en fantastisk bane som vi ser frem til at køre på igen 🙋‍♂️

Mvh Haase Motorsport 🙋‍♂️👍

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opdateret 1 oktober 2021

Dagens kvalikafikationer er overstået, og de er overstået fantastisk.

I Q2 leverede Haase en generel fjerdeplads i Kampf der Zwerge. I klassen for NSU TT er det en andenplads.  Der er virkelig noget at fejre.

Her er nogle indtryk fra ryttergården på Nürburgring

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opdateret 30 september 2021

Så er teamets enlige kører denne weekend (Haase) ankommet til en af Europas mest legendariske baner. Turen fra Nordjylland forløb efter planen.

Sådan her ser Nüburgring ud set udefra. Det er STORT. Der skal nok komme mere, især indefra.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opdateret 23 september 2021

Haase Motorsport er nu klar til Nürburgring 1-3 october.

Desværre bliver det kun den grøn / hvide TT med mig selv, Henrik bag rattet der er med 😊 Men Norman og jeg melder klar, så det bliver spændende at se en ny bane igen.

Og der kommmer selvfølgelig nyt derfra. Da det er første gang, vi er på Nürburgring, har vi været så heldige, at vores søde tyske racerpige Tanja har lovet at vise vej. Det glæder vi os til 😊😉

Billede 2 viser de andre NSU TT der er med i klassen

Til sidst billede 3 af den grøn/hvide klar til kamp🏋🏼‍♀️

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opdateret 12 september 2021

Der er en ny onboard video med Haase under videoer.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opdateret 4 september 2021

Her er fotos med indtryk fra weekenden på Hockenheim - der skal nok komme video.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opdateret 30. august 2021

Haases umiddelbare opsummering efter weekenden:

"Alt gik ikke som planlagt men sådan er race ☝️

Stig kom ud og køre i sidste heat med en ny gearkasse, så han kom godt igennem, trods at det regnede, og banen var rigtig glat😬👍

Jeg selv måtte starte bagerst, fordi jeg udgik i første heat med knækket bagaksel. Så der var lang vej. Som Bambi på Glatis fik jeg dog en flot 4 plads, hvis jeg selv skal sige det💪👍

Der kommer video fra løbet, hvor der sker en del med utrolig dårlig udsyn😉🤔og masser af olie på banen

Så alt ialt en super weekend👍😬

Næste løb er jo snart Nürburgring 🏋🏼‍♀️🌪

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Opdateret 29. august 2021

Fredag og lørdag har der ikke været meget at juble over.

Stig har kæmpet med gearproblemer, og Haase har skullet have en ny bane ind under huden.

Haases kvalifikation var iflg ham selv tilfredsstillende i lyset af, at han aldrig har kørt på Hockenheim før.

Men fredagens store lyspunkt var, at Haase præsterede højeste topfart af alle 'dværge' på den korte langside med imponerende 184km/t

Der meldes klar til race idag søndag. Løsningen for Stig blev at skifte gearkassen, og det var klaret sent lørdag aften.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opdateret 26. august 2021

 

Teamet er ankommet til Hockenheim, så her får i en collage med fotos, hvor der stilles op og gøres klar til teknisk kontrol

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opdateret 16. august 2021

Haase Motorsport melder klar til Hockenheim d 27-29/8 med 2 biler Haase, i den grøn hvide TT og Stig Thorup i den hvid/rød /blå TT, og som altid vores mekaniker og hjælper Norman og vores søde Cille som altid er klar til hjælp med tilmelding osv 👍

Vi glæder os til at mødes med vores racevenner i Kampf der Zwerge, som det altid er en fornøjelse at mødes med😬💪

Og vores hjælpere, far og søn  som er med på internettet til at hjælpe os, og ikke mindst vores webmaster som får en stor tak😬👍for hjælpen. Vi kører fra Ålborg d 25/8 kl 6.00 og forventer ankomst ca kl 24 efter 1050 km😬👍

Vi glæder os 😊😉

Hilsen Haase Motorsport

Team TT Nordic

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Så er der onboard video med Haase under videoer. Ca 3 kvarter.

Der er nu en stribe videoer fra Kampf der Zwerge 2021 under videoer. Der er bl.a en fra Race 1 optaget onboard fra en anden bil, en Simca Rallye.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu kan man også følge Haase Motorsport på Instagram.

Vi bliver mere og mere digitale smile

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det har desværre været uundgåeligt at Team Haase Motorsport pga Corona-karantæne må trække sig fra et par planlagte løb.

Det drejer sig om:

Dijon 6-8 august udgår på grund af corona karantæne i Frankrig

Bergrennen i Osnabrück 21-22 august udgår også 👎

I stedet deltager teamet på Hockenheim 27-29 august i Jim Clark Revival. Det skal der nok komme meget mere om.

Nürburgring 1-3 oktober er stadig i kalenderen.

Vores næste løb Hockenheim d 27-29/8 så det ud til at Norman måtte melde fra til på grund af sommerferie🌞🤔

Den sidste nyhed er at Norman melder klar til Hockenheim, da han har valgt at lægge ferien om, så han kan være med 😬👍🏋🏼‍♀️

Super 💪😬så Dream Teamet er igen klar både Norman/far Lars og søn Martin og Cille som allerede har tilmeldt os 😬👍🏋🏼‍♀️💪

Vores Webmaster Torben sørger for at i kan følge os, så kik på nsutt.dk. Vi gør hvad vi kan🏋🏼‍♀️🌪

God sommer 

Haase Motorsport😬🏋🏼‍♀️🌪

 

Tilbage til forsiden