Opdateret 29 juni 2022

Der har været travlhed, fordi løbene ligger tæt på hinanden.

Men Haase og Uno melder klar til Zolder 1-3 juli, og idag er de kørt mod Belgien med en god portion optimisme. Glem ikke, at Haase topper Kampf der Zwerge.

Uno har været temmelig forfulgt af uheld, så han krydser fingre og siger "Pedal to the Metal"

Husk i kan følge med live under NSU links.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opdateret 14 juni 2022

Efter en god tur til Assen i Holland, hvor jeg desværre var alene,  fordi Norman havde valgt at holde ferie med familien. Han runder de 70 år 🙋‍♂️👍 Så det er vel OK 😊

Uden ham var der nok at se til. Jeg måtte nøjes med pølser og et par bøffer; men det var ok😬🙋‍♂️

Jeg ankom torsdag aften kl 18.30, og da var Uno og Ling ankommet

Jeg kom på plads, og så cyklede jeg 3 omgange på den 4,5 km lange bane, da det er første gang jeg var her 🙋‍♂️👍🏋🏼‍♀️ Jeg skulle lige lære den at kende.

Fredag gik med papirer og teknisk kontrol, og det var ok for os begge 💪

Lørdag var der kval 1, og der var spænding på,  nu det var første gang vi skulle ud på banen🏋🏼‍♀️

Det forløb fantastisk. Jeg satte hurtigste tid, og Uno havde anden hurtigste tid 🙋‍♂️😬

Kval 2 var jeg igen hurtigst. 2 sekunder hurtigere end i første kval🏋🏼‍♀️ men Uno fik desværre motorskade, så han måtte trække sig 👎

Jeg skulle så starte som nr 1 i første heat, og det forløb planmæssigt. Jeg vandt det 🏋🏼‍♀️🏆

Heat 2 kom jeg også godt fra start og vandt også her 🥇Efter de 2 sejre er vi nu i føring i mesterskabet🙋‍♂️💪

En fantastisk weekend hvor både den grøn/hvide TT og jeg passede perfekt til den fantastiske bane. 🙋‍♂️😬Og vi mødte alle vores racevenner igen🙋‍♂️😬

Vi er nu ved at gøre klar til Zolder i Belgien om 14 dage 💪🙋‍♂️

 

Hilsen Haase Motorsport🙋‍♂️🏋🏼‍♀️🏆

Og husk det er en fornøjelse for os, at i følger os 👍😬

Her kommer fotos fra weekenden - stor tak for dem til Christel og Rudi 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opdateret 6 juni 2022

Det går stærkt for tiden, både på banerne og i kalenderen.

Assen i Holland forbinder man jo nok mest med motorcykler; men næste weekend  er der Hansa Pokal , og Haase Motorsport, Team TT Nordic stiller op. Og det bliver denne gang med to biler.

Haase og Uno tager af sted fra Nordjylland mod Assen på torsdag morgen.

Men der mangler noget denne gang, eller rettere der mangler nogen. Norman er desværre ikke med, han er taget på ferie sydpå, så det kunne ikke passe.  Surt for Haase og Uno, men sikkert godt for Norman med noget afslapning. Meeeeen han sørger jo nok for at holde sig orienteret om, hvordan det hele forløber.

Billedet herunder viser de to TT'er, der skal være med.

Opdateret 26 maj 2022

Henrik opsummerer weekenden. Læs hans beretning her:

Da Norman og jeg ankom på Nürburgring torsdag kl 11, havde vi kørt 1000 km men haft en god tur🙋‍♂️👍

Vi fik ordnet papirer, så vi kunne komme ind i depotet og få stillet op. Torsdag aften fik vi lavet kontrol på den grøn/hvide TT. Så var vi klar til kval fredag.

Stig var også klar, og Uno Og Lars var nu også ankommet😬

Kvalifikationen forløb super. Jeg satte næst bedste tid, så jeg var rigtig godt tilfreds💪 Men jeg skiftede gearkasse lørdag formiddag, da jeg syntes 2 gear var for højt.

Uno, Stig og Lars kørte placeringer fra 8-14, så det var ok 👍

Kørslen på den lange bane måtte desværre aflyses på grund af lyn og torden 👎 Det var ærgerligt. Det havde vi ellers set frem til 😬

Lørdag aften kl 19 skulle vi køre første heat, og jeg kom godt fra start som hurtigste NSU. Det holdt nogle omgange, hvor jeg var i kamp med mesteren fra 2019 og 20. Jeg fik desværre udsættere i min motor, så jeg måtte lade ham komme forbi. Men jeg blev nr 2 i min klasse og nr 2 af alle 40 startende 🏋🏼‍♀️Så jeg var super tilfreds💪

Uno, Stig og Lars lå lige omkring top 10.

Problemet med min motor var, at der var knækket en ventilfjeder på cyl 3🤔

Den blev skiftet, så jeg var spændt på om nu den virkede perfekt til sidste heat søndag kl 17👍

Jeg skulle starte som nr 2 i sidste heat ved siden af Alex, og på opvarmningsomgangen kunne jeg mærke, at motoren kørte perfekt, så nu gjaldt det. Da starten gik kom jeg i front inden første sving, og efter flere omgange, hvor vi skiftede føring, kunne jeg til sidst trække fra Alex. Jeg havde 5 sek forspring over målstregen som vinder og samlet vinder af klassen i hele weekenden.

Jo,  det var en fantastisk weekend 😬😬🏆🏋🏼‍♀️👍

Uno, Lars og Stig var nu lige indenfor top 10🙋‍♂️👍

Jeg og Uno er nu ved at gøre klar til Assen d 10-12 juni

Hilsen Haase Motorsport🏋🏼‍♀️🙋‍♂️

Man siger, at bag enhver mand står en stærk kvinde. Måske? Men når vi taler om Haase og hans flotte bedrifter, er det en mand. En Norman.

Manden der har det fulde overblik og altid er klar til det, der måtte være nødvendigt. Fra mad til mekanik - Norman fikser det.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opdateret 20 maj 2022

Jeg har lavet en collage med billeder af de ikke mindre end 20 NSU'er der stiller til start.

Første kvalifikation er kørt, og Henrik lavede en flot andenplads. Det giver håb og forventninger. Og Henrik siger, han har noget oppe i ærmet!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opdateret 17 maj 2022

 

Kampf der Zwerge på Nürburgring er lige om hjørnet, så der er hektisk aktivitet hos Haase og de tre andre fra teamet, der er tilmeldt.

Det er Haase, Stig, Uno og Lars, og de har selvfølgelig alle store forventninger til en weekend med masser af action. Chefmekaniker, altmuligmand, kok, blæksprutte Normann er selvfølgelig også med.

Der er afgang onsdag den 18 maj klokken 06.00 fra Nordjylland, og den forventede ankomst er torsdag den 19 maj omkring middag.

Lige et par fotos med aftenstemning efter planmæssig ankomst og overstået teknisk kontrol.

En ny oplevelse venter, for der skal køres opvisningsløb på den lange bane. Den er på hele 22km!!

Fidusbamsen/maskotten er selvfølgelig også med

Husk at i kan følge med live under NSU links – Live update fra motorsportsbegivenheder.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opdateret 7 maj 2022

Næste begivenhed for teamet er løbet på Nürburgring weekenden 20 - 22 maj 2022.

Det bliver en travl weekend, hvor der sker noget på banen hele tiden. Haase, Stig, Lars og Uno stiller til start.

Der skal nok komme mere.

Jeg har tilladt mig at oversætte en af Frank Alstädts seneste artikler. (med hans velsignelse)

"Man skal ikke planlægge noget 21/22 maj, for det er der, man kører til Nürburgring og oplever løbsserien Kampf der Zwerges 30 års jubilæum!

Man kommer til at se et gevaldigt felt med 82 racere opdelt i 2 grupper.

Og det er en rigtig god idé, for der er ikke bare en Jubilæumsfest i ryttergården for fans, venner og kørere af de små hurtige racere, næææh nej, de mere end 80 racere i løbsserien Kampf der Zwerge bliver også sendt til start i den rækkefølge, de aktuelt indtager i stillingen.

Trængslen af startende til jubilæumsløbet er så stor, at der må køres hele 4 løb. Det er nødvendigt at dele startgruppen op i to mindre grupper på hver ca 40 racere, der over to løb kan kæmpe om point og pokaler!

Weekenden bliver desuden præget af opvisningskørsel på Nordschleife, hvor enkelte køretøjer fra jubilæumsfeltet bliver præsenteret for et bredt publikum. For en fan af de små racere må man bare sige, at nærmest alle ønsker bliver opfyldt den her weekend på Nürburgring ved Nürburg Classic!

Kigger vi på lineup , finder vi ikke mindre end 20 1,3 liter NSU’er, 16 Fiat Abarth, ca 10 Fiat 127/128 plus mere end 20 stærke Mini Cooper i diverse udgaver! Dertil kommer Histo Cup 1300 med Fiat X1/9, Hillman Imp, Simca Rallye og Coupé plus Renault Gordini, Autobianchi A  112, Lada 2101, Renault 12 og A 110.

Hvad kan man ønske mere? Det er da bare en kæmpe en på opleveren for både fans og kørere!

Kigger vi på NSU’erne, er feltet akkurat lige så stærkt som i de gode gamle 70’ere. Fra Danmark og Sverige kommer 4 NSU-racere. Haase Motorsport, Team TT Nordic stiller stærkt op repræsenteret af Henrik Haase, Uno Johansson, Lars Göransson og Stig Thorup.

Der skrives endnu et kapitel i historien om de hurtige Dansk/Svenske NSU TT.

Fra NordTyskland kommer Werner Hoppenstedt i Marco van den Broecks ’gamle’ Randstad NSU TT. Og så udgør Karl og Hubert Schroer en far/søn duo i deres nyrenoverede Slalom TT. Familien Gebhardt kommer også til start i deres targa orange totalrenoverede NSU.

Rhein/Ruhr distriktet repræsenteres af Frank og Stefan Schmelter, der som  Rainer Osterbeck og Jürgen Marmulla heller ikke vil lade jubilæumsløjerne gå deres næse forbi.  Det fortsætter med Frank Lönnies og Mike Fiedler fra Siegburg/Bonner.

Så fortsætter vi til Eifel og finder Jefferey Theisen og Alex Schneider som selvfølgelig også kommer til at give godt med gas.

Men der slutter det ikke, for fra Pfalz kommer Christoph Schwarz, der deler endnu en nyrenoveret NSU TT med Sascha Sieber.

Nicolas Dietz og Volker Angelberger kommer også fra Pfalz med deres startklare NSU TT. Volker har allerede taget del i den gode gamle NSU racer æra, men her 50 år senere er han stadig opsat på at give den gas.

Fra Stuttgart kommer også Hug Racing Team, der består af Alina og Patrick. Dr. Hein vil lade sin NSU TTS repræsentere de SydTyske farver, og det samme gælder for Martin Wahl, der i sin Jägermeister NSU igen her på banen har kurs mod podiet.

De to startgrupper bliver sammensat af Fiat Abarth Coppa Mille, British Car Trophy og Austin Cooper/Mini i de to løb.

Det bliver spændende at se de de løb, der skal afgøre placeringerne i det samlede felt.

NSU’erne står overfor Simca Rallye, Gordini, Fiat 128 og Hillmann Impi Histo Cup.

Det skal resultere i 4 vindere, og sammensætningen bliver virkelig spændende. De første 2 løb i Kampf der Zwerge køres tidligt lørdag aften, løb 3 og 4 køres søndag fra klokken 14.

Nürburgring Classic byder ikke kun tilskuerne på de små racere. Youngtimer Trophy har også et stort lineup. Her vil  man se klassiske racere fra 70’erne og 80’erne som Opel Kadett C, Ford RS 2000, BMW E 30, VW Polo 1 bare for at nævne nogle stykker. I FHR kommer man til at se biler fra 60’erne som Porsche 911, Alfa GTA og BMW 2002. Historisk Formel 1 vil også byde på kræs for øjne og ører. På samme måde som Can Am racerne med deres højlydte V8’ere eller voldsomme omdrejningstal i Formel 2 biler.

Alt taler for at tage hen til en oplevelse man ikke glemmer lige med det samme !"

Forfatter: Frank Altstädt

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opdateret 29 april.

Vi skal da have en collage fra Hockenheim.

Opdateret 25 april.

Da jeg og Norman var ankommet til Hockenheim, blev vi mødt af alle vores racevenner, som vi har fået, efter vi startede med at køre uden for landets grænser. Vi blev mødt af utallige hjælpsomme glade mennesker, som er glade for at se os igen efter en hel vinter😬🙋‍♂️Og her hjælper alle hinanden 😬vi glæder os altid til at møde dem 👍

Og angående vinter så har jeg arbejdet meget med den grøn/ hvide TT. Utallige ændringer og justeringer og da vi ankommer til Hockenheim, har den ikke kørt en meter. Og så køre ud til 1 kval uden træning og sætte hurtigste tid 🏋🏼‍♀️ Og efterfølgende vinde heat 1- det gjorde sgu mig og Norman glade 😬🙋‍♂️🏋🏼‍♀️

At jeg så måtte udgå fra placering som nr 1 i andet heat, det er ærgeligt, men sådan er race. Alligevel havde vi en fantastisk weekend. Vi er på landevejen i 35 timer på sådan en tur, men vi smiler, selvom vi ser lidt trætte ud🙋‍♂️😬

Uno Johansson, som var med fra Sverige, og som også er med i teamet, var meget uheldig. Selv om han kørte 6. hurtigste tid, måtte han udgå, fordi han mistede lydpotten. Efterfølgende i heat 2 blev han så kraftigt påkørt, at han mistede 2 omgange. Han skulle ha døren lukket med gaffatape🤔👎

Vi er alle tilmeldt næste løb på Nürburgring. Vi bliver 4 fra teamet Stig, Uno, Lars og Hasse🙋‍♂️

Lige et par friske fotos fra Hockenheim.

   

--------

Opdateret 22 april 2022

Dagens kvalifikation er forløbet intet mindre end fantastisk for teamet.

Henrik har kvalificeret sig som 2'er, og Uno er ikke langt bagefter med en kvalifikation som 6'er.

Der er selvfølgelig stor glæde og tilfredshed, og man må sige, det lover godt for morgendagens løb. Der er grund til optimisme.

Her er en collage fra dagen idag med både biler og hjemlig hygge.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opdateret 19 april 2022

 

Afgang til Hockenheim

Til årets første løb i Kampf der Zwerge stiller Haase Motorsport, Team TT Nordic til start med 2 TT’er.

Haase og Uno har klargjort deres biler, og turen er forberedt. Og 20 april er lidt af en mærkedag for Henriks grøn/hvide. Den har fødselsdag, 56 år !!!

Teamets altmuligmand Norman har været en tur i Brugsen, og så ved man, der er styr på alt omkring forplejning. Det der med mad og drikke overlades trygt til Norman.

Planen for deltagelsen lyder som følger:

Afgang fra Nordjylland er onsdag den 20 april klokken 06.00, og den første etape er planlagt at gå til Dortmund, hvor der overnattes.

Torsdag den 21 april køres de sidste kilometer til Hockenheim i tide til at nå den tekniske kontrol. Og så skal det hele selvfølgelig på plads, så alt kan fungere.

Fredag den 22 april er der to kvalifikationer, og lørdag den 23 april går det løs med 2 løb.

Undervejs vil vi forsøge at holde jer opdateret her med billeder og info.

Nu går det endelig løs!! Og her er banens layout.